strips lampu

Jalur lampu sanés ngan ukur tiasa maénkeun peran cahaya, tapi ogé maénkeun peran hiasan sareng mareuman suasana. Ngaliwatan bentukna lingkungan cahaya luar angkasa, éta nyiptakeun rohangan tampilan sareng gambar tampilan anu matak, sareng ngagunakeun rupa-rupa metode pencahyaan pikeun nembongkeun gambar téma, anu ngajantenkeun jalma ngahasilkeun Asosiasi, ngahudangkeun résonansi haté masarakat, sareng ngawangun komunikasi émosional silih .

Naha Pilih Kami

Misi kami nyaéta pikeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén. Pikeun ngahontal bisnis saling nguntungkeun nyaéta tujuan urang.

  • We do more than 5 test procedures for our products to ensure the final consumer can get the qualified products.We do more than 5 test procedures for our products to ensure the final consumer can get the qualified products.

    Kualitas

    Kami ngalakukeun langkung ti 5 prosedur uji pikeun produk kami pikeun mastikeun yén konsumen akhir tiasa kéngingkeun produk anu mumpuni.
  • Our products got CE CE RoHs certificates successfully.Our products got CE CE RoHs certificates successfully.

    CB TUV CE RoHS

    Produk kami ngagaduhan sertipikat CE CE RoHs hasil.
  • Scientific and technological innovation and responsible business philosophy will always be kept in our mind.Scientific and technological innovation and responsible business philosophy will always be kept in our mind.

    Inovasi

    Inovasi ilmiah sareng téknologi sareng filsafat bisnis anu tanggung jawab bakal tetep dijaga dina pikiran urang.