Taros Kami

Zhongshan Joineonlux Co., LTD

Alamat

No.27th Yihui 2nd Road, Henglan Town, Zhongshan, Guangdong, Cina

Responsif Mobile

Dijual: 18022139866

Telepon kantor: +86 076087610019

Jam

Senén-Saptu: 8 enjing ka 10 wengi

Minggu: Ditutup

Nelepon kami dinten di +86 760 87610019 atanapi email sales1@joineonlux.com

kami parantos ngembangkeun janten bakat berteknologi tinggi sareng kapasitas produksi pabrik di dunya, Kami ngabagéakeun palanggan sadunya pikeun ngahubungi kami pikeun negosiasi bisnis.