FAQs

Dupi abdi tiasa gaduh hiji urutan conto pikeun lampu strip anu dipimpin?

Pasti, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

Sabaraha lami waktos produksi anjeun peryogi?

Kami ngahasilkeun kabutuhan Sampel 3-7 dinten, waktos produksi massal peryogi 3-4 minggu kanggo jumlah pesanan langkung ti 100.000 méter.

Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun urutan lampu strip?

MOQ kami nyaéta 2000 méter, 1 méter pikeun pamariksaan sampel sayogi.

Naha anjeun ngagaduhan sertifikasi internasional?

Kami nawiskeun sertifikasi CE / CB / ROSH / TUV ... jsb.

Naha aya warna séjén anu kuring tiasa pilih pikeun lampu strip anjeun?

Leres, warna sumber cahaya biasa produk kami nyaéta Bodas / Pink / Blue / Green / Red / Haneut Bodas ... jsb, saliwatan, warna khusus MOQ peryogi langkung ti 10 méter méter.

Dupi anjeun nyetak logo kuring dina lampu strip anu dipimpin?

Leres. Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng pastikeun desain na heula dumasar kana sampel kami.

Naha anjeun nawiskeun Garansi pikeun produk?

Leres, urang gaduh 1/2/3 taun tilu pilihan stype anu béda anu tiasa anjeun pilih.

Kumaha anjeun ngatur kualitas lampu strip?

Sateuacan produk urang réngsé, kami bakal nguji langkung ti 5 kali pikeun mastikeun kualitas lampu strip,
Léngkah 1: Leket SMD dina papan FPC, laksanakeun tés karusakan pikeun mastikeun smd rusak atanapi henteu.
Lengkah 2: Pariksa SMD nalika urang ngelas kawat kana papan FPC.
Léngkah 3: Gulung lampu Strip sareng parios sumber lampu naha rusak.
Léngkah 4: Saatos nyandikeun lampu strip, ngalakukeun sababaraha uji tahan cai sareng terang sadayana strip.
Léngkah 5: Nalika dikemas, kami bakal masang colokan na uji coba lampu deui.

Hoyong damel sareng urang?