Warta

  • Aplikasi sareng pilihan sabuk lampu

    Sabuk lampu dibagi kana sabuk lampu-voltase rendah sareng sabuk lampu konvensional. Kumaha upami sabuk lampu anu dianggo di luhur? Kalayan panerapan sumber cahaya henteu langsung tina lampu sorot lampu sorot, sumber cahaya suplemén dina kabinét, sumber cahaya suplemén dina kabinét sareng sumber cahaya hiasan, ...
    Maca deui
  • Kaahlian pamilihan sareng pamasangan sabuk lampu LED

    Nalika ngahias, urang biasana ningali yén aya lampu dipimpin dina daptar hiasan, tapi kaseueuran pamilik henteu terang naon éta. Nyatana, ieu ogé normal pisan. Mimiti, teu aya seueur kontak. Kadua, kusabab sabuk lampu disumputkeun, urang ngan ukur ningali cahaya na, tapi kami henteu tiasa ningali kalangkang na. Di...
    Maca deui
  • Pameran Canton ka-123 réngsé kalayan hasil

    Joineonlux museurkeun kana pamekaran, produksi sareng penjualan strip LED. Éta parantos kéngingkeun pujian ti konsumén asing sareng ogé parantos narik perhatian. Lapakna hirup pisan, rame sareng rame. Kaseueuran nasabah nyarioskeun detil na di stan, sareng aya kasempetan pikeun bulu ...
    Maca deui
  • Canton Fair ka-121 réngsé hasil

    Zhongshan Joyeonlux gaduh 17 taun pangalaman sareng parantos teras-terasan sareng téknologi pangénggalna dina hal kualitas produk, palayanan pelanggan sareng desain produk. Peryogi disebatkeun yén urang merhatoskeun desain saderhana saderhana sareng kualitas. Joyeonlux nyayogikeun palanggan anu béda ...
    Maca deui
  • For example, the flat strip lamp and the flat strip lamp can be divided into three types, i.e. the conventional LED, the flat strip lamp, and the flat strip lamp.

    Salaku conto, lampu strip datar sareng lampu strip datar tiasa dibagi kana tilu jinis, nyaéta LED konvensional, lampu strip datar, sareng lampu strip datar.

    1. Lampu strip LED fleksibel dipasang sareng FPC sareng SMD LED, sahingga kandelna produk ngan ukur kandelna koin, sareng henteu nyandak rohangan; spésifikasi umum kalebet 18 LED kalayan panjang 30cm, 24 LED sareng 15 LED, 24 LED sareng 30 LED sareng 50c ...
    Maca deui
  • What are the precautions for the installation of LED light belt

    Naon anu pancegahan pikeun pamasangan sabuk lampu LED

    Catetan pikeun pamasangan sabuk lampu LED: metoda kabel sabuk lampu LED. Tegangan umum sabuk lampu LED nyaéta DC 12V, janten peryogi ngalih kakuatan suplai. Ukuran catu daya gumantung kana kakuatan sareng sambungan panjangna sabuk lampu LED. Kabel mono ...
    Maca deui
  • Selection of LED light belt depends on installation purpose and lighting

    Pilihan sabuk lampu LED gumantung kana tujuan pamasangan sareng pencahayaan

    Bédana antara sabuk lampu-voltase tinggi sareng sabuk lampu-voltase handap nyaéta: sabuk lampu voltase tinggi umumna 50/100 méter gulung, sabuk lampu voltés umumna gulung 5-méter, sabuk lampu-voltase tinggi nyaéta tahan cai, tegangan-low sabuk lampu tahan cai atanapi henteu, lampu ...
    Maca deui