AGEN / OEM / ODM

Agén / OEM / ODM

Kami teras-terasan berinovasi dumasarkeun kana paménta konsumén, netepkeun posisi ngarah dina panilitian, pamekaran, rékayasa, sareng pamasaran solusi cahaya dumasar LED. Ngandelkeun kaunggulan komprehensif tina Panilitian Lampu LED, pamekaran, rékayasa, sareng pamasaran, Abestis janten pelopor Lampu LED anu cerdas. Ayeuna, produk sareng solusi kami parantos diterapkeun kana puluhan nagara sareng jutaan penduduk di panjuru dunya.

 

Bab Kahiji: Agén Produk Kami

Kami teras-terasan berinovasi dumasarkeun kana tuntutan konsumén, ngadegkeun posisi ngarah industri dina opat bidang utama: jasa dasar kaamanan, bagian sareng sistem, jasa profesional sareng termina

oem2

Bab Kadua: Layanan ODM

Kadang-kadang anjeun kedah mikir di luar kotak, sakumaha dibuktikeun ku seueur pamundut anu urang minuhan pikeun solusi pencahayaan anyar anu unik. Lampu Joineonlux Strip mangrupikeun Produsén Peralatan Asli, kami sanggup sareng ngarepkeun kerjasama sareng anjeun.

 

Motong Téhnologi LED Tepi

Pelanggan OE / OES kami ngagaduhan aksés ka tim insinyur berbakat. Departemen R&D di situs kami aktip milari sareng ngaevaluasi kamajuan pang anyarna dina téknologi LED pikeun proyek anjeun.

OEM1

Bab Kadua: Layanan OEM

Produsén kalenturan

Teu aya hiji-ukuran-fits-all solusi LED. Kami gaduh kamampuan pikeun adaptasi prosés kami sareng ngarobih salah sahiji produk kami - atanapi ngawangun anjeun anu énggal - pikeun spésifikasi anjeun.

Ranté Suplai Kuat

Ranté suplai kami mangrupikeun tulang tonggong pikeun bisnis OEM kami. Ku ngahijikeun operasi dina hiji hateup, pabrik lampu strip Joineonlux LED nawiskeun transparansi anu tiada bandingna, kualitas, sareng nilai pikeun palanggan OE sareng OES kami.

Abest Lighting Spirit mangrupikeun "netepkeun jangji sareng nyobian anu pangsaéna"! Budaya Abest dumasar kana haté staf Abest, sareng nyayogikeun dinamis pikeun pangwangunan sustainable Abest.

oem3