PROFIL PERUSAHAAN

TENTANG KAMI

Zhongshan Joineonlux Co., LTD didirikeun taun 2003. Salami 17 taun, Joineonlux parantos nyiptakeun kamekaran ageung dumasarkeun perhatian pisan kana produksi sistem produksi. Joineonlux saatos mangtaun-taun usaha teu kendat-kendat sareng katekunan, parantos ngembangkeun janten bakat berteknologi luhur sareng kapasitas produksi dunya, Joineonlux tiasa teras-teras nempel kana inovasi ilmiah sareng téknologi sareng filsafat bisnis anu bertanggung jawab, perusahaan kami parantos masihan kontribusi pikeun mitigasi pemanasan global ku cara ngahijikeun téknologi LED pangénggalna janten produk sareng solusi cahaya anu énergi, dina waktos anu sami, Kami produksi sareng penjualan salaku salah sahiji perusahaan hightech nasional.

Parantos ngaliwat CE, RoHS, TUV ... jsb sareng sertifikasi domestik sareng internasional anu sanés, sareng lulus sistem sertifikasi ISO9001, henteu ngan ukur ngagaduhan kelas hiji otomatisasi tim R&D, alat-alat otomatisasi sareng hak-hak intelektual independen, tapi ogé LED strip light qulity unit nyusun standar nasional, perusahaan berteknologi tinggi nasional.

NAHA MILIH KAMI

Aya langkung ti 100 karyawan, kalebet 20 staff manajemén anu atos dididik. Kami difokuskeun nalungtik sareng ngembangkeun, ngajual. Aya 9 mesin SMT canggih, 9 mesin témpél solder, 6 extruders, 7 mesin solder. Kapasitas produksi langkung ti 2.000,000 méter per bulan. Kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mastikeun kapuasan palanggan maksimal ku sumber sareng nganteurkeun produk kualitas pangsaéna dina harga kalapa. Tim kami di dieu pikeun ngaladénan sareng tujuan nyayogikeun jasa pangsaéna pikeun anjeun.

Misi kami pikeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngahontal kaayaan win-win, Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten ulah ragu ngahubungi kami, salaku produsén pencahayaan strip led asli, langkung ti 17 taun, Joineonlux ngagaduhan nyiptakeun kamekaran ageung dina dasar sistem produksi. Kalayan usaha anu teu henti, kami parantos ngembangkeun bakat anu luhur sareng kapasitas produksi pabrik dunya, Kami ngabagéakeun palanggan sadunya pikeun ngahubungi kami pikeun negosiasi bisnis.

Wisata Pabrik

Oven welding
High and low temperature
Integrating sphere